Ansvarsfraskrivelse

At spille på Zodiacbet.com er begrænset til personer, der er 18 år eller ældre, eller som har nået den lovlige myndighedsalder i deres respektive jurisdiktion.
Start afspilningen
Indholdsfortegnelse Table of Content

Zodiacbet.com fraråder og afviser aktivt ulovligt spil eller spil for mindreårige. Derudover støtter eller faciliterer vi ikke spil for personer, der er bosiddende i regioner, hvor spil anses for ulovligt. I sådanne tilfælde er denne hjemmeside udelukkende beregnet til informations- og underholdningsformål. Ved at gå ind på Zodiacbet.com bekræfter du, at du har læst og forstået de vilkår, der er skitseret heri, og at du bor i et område, hvor onlinespil er lovligt.

Zodiacbet.com forbeholder sig ret til at suspendere eller forbyde enkeltpersoner at blive medlemmer af grunde, som vores ledelse finder passende. I tilfælde af en sådan suspension er beslutningen endelig, og vi vil ikke deltage i nogen yderligere korrespondance om sagen. Personer, der er blevet udelukket, er ikke berettigede til at registrere sig for nye medlemskaber, deltage i spil eller kræve præmier på Zodiacbet.com-webstedet.

Desuden har ansatte, datterselskaber og associerede selskaber af Zodiacbet.com, sammen med reklame- eller andre agenturer, licenshavere, licensgivere, distributører og andre associerede eller associerede selskaber, ikke tilladelse til at deltage i spilaktiviteter på Zodiacbet.com-platformen. Denne begrænsning gælder også for de nærmeste familiemedlemmer til de førnævnte personer.